PRAVNO OBVESTILO

1. To pravno obvestilo zadeva vsakogar, ki obišče predmetno spletno mesto (v nadaljevanju uporabnik), zato priporočamo, da si ga natančno preberete. Z uporabo teh spletnih strani potrjujete, da ste prebrali v tem pravnem obvestilu zapisana pravila in pogoje in da se z njimi strinjate.

2. Predmet tega pravnega obvestila se nanaša na vsebino in grafične elemente spletne strani www.totalnm.si. To spletno mesto in njegova celotna vsebina skupaj z grafičnimi elementi so last družbe Total trgovina na debelo, d. o. o.

3. Uporabnik tega spletnega mesta se obvezuje, da bo ob njegovem obisku in uporabi upošteval tukaj navedena pravila in pogoje, prav tako pa tudi zakonska določila o avtorski in drugih intelektualnih pravicah in lastninski pravici. Predmetnih spletnih strani se ne sme uporabljati za nezakonite ali pogojem uporabe nasprotujoče namene. Vsebine teh spletnih strani ni dovoljeno prenesti in natisniti v komercialne namene. Prepovedano je kakršnokoli spreminjanje, kopiranje, distribucija, oddajanje, prikazovanje, izvajanje, razmnoževanje, objavljanje, licenciranje, ustvarjanje izpeljank, prenašanje ali prodajanje katerih koli podatkov, izdelkov ali storitev, ki so del teh spletnih strani, razen v primeru predhodnega pisnega dovoljenja družbe Total trgovina na debelo, d. o. o. Izjemoma lahko uporabniki reproducirajo del vsebine na spletni strani, če navedejo spletno stran www.totalnm.si kot vir ter dodajo ustrezno spletno povezavo.

4. Vsi uporabniki spletnega mesta objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Z izjemo primerov, ko odgovornosti za škodo po zakonu ni mogoče omejiti ali izključiti, Total trgovina na debelo, d. o. o. ter katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastajanju teh spletnih strani, ne odgovarja za nikakršno škodo, pa naj bo ta posredna, neposredna, posebna ali slučajna, ki bi zaradi kakršnegakoli razloga nastala zaradi uporabe tega spletnega mesta.

5. Total trgovina na debelo, d. o. o. v nobenem primeru ni odgovoren uporabniku za posredno ali neposredno škodo, do katere bi lahko prišlo zaradi uporabe ali nezmožnosti uporabe teh spletnih strani ali povezav na njih. Proizvodi, storitve in vse informacije, vključene na teh spletnih straneh ali ki so z njih dosegljive, so na voljo takšne kot so prikazane in so zgolj informativne narave. Total trgovina na debelo, d. o. o. si pridržuje pravico, da spremeni, prilagodi, nadomesti ali izbriše katerokoli vsebino ali da omeji dostop oz. ne nadaljuje razvoja in prikazovanja teh spletnih strani, tudi brez vnaprejšnje najave. Prav tako Total trgovina na debelo, d. o. o. ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli izgubo, motnjo ali okvaro vaših podatkov ali vašega računalnika, do katere bi prišlo z uporabo gradiva, prenesenega s tega spletnega mesta, oziroma ne prevzema odgovornosti v zvezi z morebitnimi težavami, ki bi utegnile nastati z ali zaradi uporabe teh spletnih strani ali z njimi povezanih strani.

6. To spletno mesto lahko vsebuje povezave do drugih spletnih mest. Slednja delujejo neodvisno od naših spletnih strani, zato za vsebino ali uporabo povezanega spletnega mesta ne odgovarjamo. Pri napotitvi preko povezav na druga spletna mesta Total trgovina na debelo, d. o. o. ne prevzema odgovornosti za njihovo vsebino ali pravilnost delovanja. Povezana mesta imajo morda lastna pravna obvestila in/ali pravilnike o zasebnosti. Priporočamo vam, da si jih ob obisku povezanih mest ogledate.

7. Vsebina tega spletnega mesta je informativne narave. Total trgovina na debelo, d. o. o. ne zagotavlja, da bodo informacije, objavljene na tem spletnem mestu, vedno celovite, popolne in ažurne. Spletne strani lahko vsebujejo tiskovne ali druge napake, možni pa so tudi nepooblaščeni dodatki, izbrisi in spremembe, ki so jih izvedle tretje osebe.

8. V kakršnikoli obliki je prepovedano prikazovanje ali uporaba blagovne znamke ali logotipa Total trgovina na debelo, d. o. o., brez predhodnega pisnega dovoljenja.

9. Pridržujemo si pravico do morebitnih sprememb in popravkov teh pravil in pogojev kadarkoli in brez predhodnega obvestila. Ob vsaki posodobitvi bo spremenjen datum na dnu teh pogojev.

Nazadnje posodobljeno: Novo mesto, 10. 07. 2020

IZJAVA O ZASEBNOSTI

Total trgovina na debelo, d. o. o. si prizadeva varovati zasebnost svojih uporabnikov. V tej izjavi o zasebnosti so opisane vrste osebnih podatkov, ki jih zbiramo z vašo uporabo tega spletnega mesta, način uporabe in izmenjave podatkov, način varstva vaših podatkov in načini, na katere lahko stopite v stik z nami glede naših postopkov za varstvo zasebnosti. Z uporabo tega spletnega mesta soglašate z zbiranjem, uporabo in hrambo vaših podatkov. V kolikor s katero izmed določbo v tej izjavi ne strinjate, na našem spletnem mestu ne posredujte osebnih podatkov. Pri obisku našega spletnega mesta lahko od vas zahtevamo določene osebne podatke. Posredovanje vaših osebnih podatkov je prostovoljno – preko kontaktnega obrazca. Zbiramo osebne podatke, in sicer vaše ime, priimek, naziv, naslov, telefonsko številko ter e-poštni naslov. Total trgovina na debelo, d. o. o. je edini lastnik podatkov, zbranih na tem spletnem mestu in jih ne bo posredoval tretjim osebam. Vaše osebne podatke bomo uporabljali izključno v namene, ki so navedeni, ko jih posredujete. Vaši podatki bodo varovani pred zlorabo, nepooblaščenim dostopom, izgubo, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem. S posredovanjem vaših osebnih podatkov na tem spletnem mestu soglašate z njihovo uporabo za obveščanje o dogodkih, novostih, storitvah in drugih zanimivostih. V kolikor želite osebne podatke spremeniti ali izbrisati iz naše evidence, nam pošljite elektronsko sporočilo. Če menite, da je prišlo do kršenja določb te izjave o zasebnosti, nas prosimo obvestite na naš elektronski naslov naveden na tej spletni strani. Zadevo bomo preverili, ustrezno ukrepali in vam odgovorili v razumnem času. Pridržujemo si pravico, da predmetno izjavo o zasebnosti občasno posodobimo. Ko se to opravi, se ustrezno spremeni tudi datum zadnje spremembe, prikazan na dnu izjave o zasebnosti. Priporočamo, da si uporabniki spletnega portala občasno znova ogledajo to izjavo o zasebnosti, da bodo na tekočem o tem, kako spletni portal zaščititi osebne podatke, ki jih zbere. Nadaljnja uporaba tega spletnega portala predstavlja uporabnikovo soglasje s to izjavo o zasebnosti in morebitnimi njenimi posodobitvami.

Nazadnje posodobljeno: Novo mesto, 10. 07. 2020